2 Mart 2013 Cumartesi

Kpss Alan Sınavı



 Kpss Alan Sınavı tamamı >>


2013 kpss sınavında öğretmen adaylarına yönelik alanlarına yönelik sorular sorulacak.Alan sınavında 50 adet sorunun sorulması bekleniyor. Adayların yıllardır istediği bir sınavdı.Bilhassa İngilizce Öğretmenleri alanları ile alakalı hiç bir soru çözmeden atandıklarını sürekli dile getiriyorlardı.

Alan sınavı kimlerin işine yarıyor derseniz . Üniversite 4 yıl boyunca düzenli olarak ders çalışan adaylar için alan sınavı bir ödül olacak. Üniversite 3 yıl yada 4 yıl ense yapanlar bu alan sınavında akla karayı seçecek gibi görünüyor.Bunun yanında şuan atanmayı bekleyen adaylarda biraz zorlanacağa benziyor. Son iki kesim sıfırdan konulara çalışmaya başlarken ilk saydığım kesim ise sadece bir genel hatırlatma ile sınava hazırlanacak

Kısacası üniversite yıllarını dolu dolu geçiren düzenli ders çalışan arkadaşlara bu sınav ödül olsa gerek. Yayın evleri ise bu alan sınavına oldukça hazırlıksız yakalandı.Şuan alan sınavına yönelik bir kitap basılmış değil. Piyasaya ilk çıkan yükü götürecek.Alan sınavı kitapların tanıtımının yapıldığı siteye ulaşmak için tıklayınız.



Kpss Alan Sınavı tamamı >>


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder